Kategorier

Nyheder

Ingen nye produkter

Bedst sælgende

Tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

HANDELSBETINGELSER

Firma info:
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
-BATTERIZONEN-
C/o Distribution Plus
Charles Lindberghs Vej 9
9430 Vadum

Email: info@batterizonen.dk
Tlf 6574 6655 (Bedst mellem kl. 07.00 - 12.00)
CVR-nr 28 60 05 85

Ordrebekræftelse:
Alle bestillinger bekræftes automatisk (pr. e-mail), og du vil indenfor max 8 timer på hverdage modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler).
Du kan altid følge din ordre-status, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din kundekonto. Ordrestatus står øverst til venstre på ordre-siden.
Ordrer, der ønskes betalt via bankoverførsel, vil blive stående I 8 dage fra ordre-dato. Herefter annulleres de automatisk, såfremt vi ikke har modtaget fuld betaling for de bestilte varer. 

Betaling:
Ordrer kan betales på følgende måder:
Kreditkort:
Grafikken øverst til højre på hjemmesiden, viser hvilke kort vi accepterer.
-BATTERIZONEN- anvender en betalings-gateway fra QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af pbs. Alle kortdata sendes krypteret.
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner.
Bank:
SYDBANK
Reg.nr. 7110 Kontonr 0000316935
Husk at angive ordrenummer som reference.

Levering:
Vi leverer normalt samme dag vi registrerer din indbetaling. Alle ordrer leveres via PostDanmark.

Efter afsendelse modtager du en mail med bekræftelse på afsendelse samt en faktura som vedhæftet Pdf. fil.

Fragt:
Batterizonen har Gratis Forsendelse og ingen Gebyrer, så prisen under varen er alt hvad du betaler.


Returnering af varer: 
Du har 15 dages retur- / fortrydelsesret regnet fra den dag du har modtaget varen.
Vi tager kun varer retur efter forudgående aftale.  Kontakt os venligst pr. email på info@batterizonen.dk hvorefter du vil få et identifikationsnummer, som vi bruger ved registrering af modtagne varer. Varer skal returneres i ubeskadiget original emballage, og evt. plombering / plastfolie må ikke være brudt. 
Varer, der ønskes ombyttet til anden type, vil normalt blive ombyttet indenfor 24 timer efter at vi modtager dine returvarer. Udgiften til retur-forsendelse afholdes af dig. Da vi har har afholdt omkostninger til porto, emballage og pakning, vil der i tilfælde af din fortrydelse af købet, blive beregnet et retur-gebyr på kr. 39,00, som dækker vores afholdte udgifter til porto og emballage og fratrækkes en eventuel tilbagebetaling. 

Ved tilbagebetaling returnerer vi pengene for den returnerede vare (minus vore afholdte udgifter til porto, emballage og pakning) til dit betalingskort eller bankkonto, alt efter hvilken betalingsmetode du har anvendt. Vi returnerer normalt beløbet indenfor 7 dage efter modtagelse af varerne.

Vi tager ikke varer retur, som enten har været brugt, eller som ikke er i original, ubrudt og ubeskadiget emballage, da vi jo ikke vil kunne sælge disse som værende nye. 

Special og bestillingsvarer tages, som udgangspunkt ikke reur, medmindre andet er aftalt skriftligt på forhånd.

Reklamation og garanti:

Der ydes reklamationsret/garanti i henhold til købeloven (2 års reklamationsret - heraf 6 måneders garanti).

På genopladelige Li-Ion og NiMh batterier ydes yderligere 6 måneders fuld garanti (2 års reklamationsret - heraf 1 års fuld garanti).

På Transcend memorykort har du desuden en 30 års fabriksgaranti.